EN
sadaya Kategori
Imah>FAQ

Aya naon anu énggal

FAQ
  • QA

    Naha urang tiasa nganggo desain sareng logo kami, naha anjeun tiasa cicingeun pikeun kami?

    Leres, tetep rahasia pikeun anjeun tanggung jawab urang.


  • QA

    Barang mana anu jadi barang utami anjeun sareng naon pasar utami anjeun?

    Kami ahli dina langsir, bordir duvet cover / comforter / quilts. Pasar utama kami nyaéta USA, Australia, Éropa, Wétan Tengah sareng Afrika Kidul.


  • QA

    Sértipikat anu anjeun gaduh?

    Kami gaduh BSCI, OEKO-TEX, upami anjeun ngagaduhan sarat pamariksaan, pls kontak sareng kami.


  • QA

    Dupi anjeun nawiskeun desain anjeun?

    Leres, kami gaduh tim desain kami pikeun ngalayanan pelanggan anu béda.


  • QA

    Naon MOQ item anjeun?

    Biasana ti 300-2000M / col numutkeun barang anu béda-béda, langkung saé parios ka kami.


  • QA

    Dupi anjeun ngadamel?

    Leres, kami pabrik.