EN
Të gjitha kategoritë

PRODUKTE


  • Bedding

  • Perde

Pamja e kompanisë

TË KOMPANISË PROFILI

Tekstil shtëpiak Zhejiang Rancho Santa Fe, Ltd kompania është e vendosur në zonën industriale Shaoxing Paojiang, është një koleksion i kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit, perdes së shitjeve dhe shtratit si një nga ndërmarrjet e mëdha të tekstilit në shtëpi.

Rancho Santa Fe, with a registered capital of 50 million yuan since 2006, is a reputable enterprise. It has been rated as AAA vendor from 2006 till now.We got the BSCI certificate from 2014 and OECO-TEX100 from 2018. Rancho has a strong sales team,  export all kinds of home textiles, including curtains and bedding and kinds of fabrics ,also has established a strong marketing network...

Shiko me shume

RRETH NESH