EN
Të gjitha kategoritë
home>Rreth Nesh>Prezantimi

Cfare ka te re

Prezantimi

Tekstil shtëpiak Zhejiang Rancho Santa Fe, Ltd kompania është e vendosur në zonën industriale Shaoxing Paojiang, është një koleksion i kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit, perdes së shitjeve dhe shtratit si një nga ndërmarrjet e mëdha të tekstilit në shtëpi.
Rancho Santa Fe, me një kapital të regjistruar prej 50 milion juan që nga viti 2006, është një ndërmarrje me reputacion. Hasshtë vlerësuar si shitës AAA nga 2006 deri më tani. Ne morëm certifikatën BSCI nga 2014 dhe OECO-TEX100 nga 2018. Rancho ka një ekip të fortë shitjesh, eksporton të gjitha llojet e tekstileve në shtëpi, duke përfshirë perdet dhe shtratin dhe llojet e pëlhurave, gjithashtu ka krijuar një rrjet të fortë të marketingut, përveç tregut të brendshëm, produktet eksportohen edhe në Evropë, Amerikë, Lindjen e Mesme, Amerikën e Jugut, Australi, etj. Më shumë se 80 vende dhe rajone.

Rancho ka marrë gjithmonë "kënaqësinë e klientit" si filozofinë e saj të biznesit, "për të përmbushur dhe tejkaluar vazhdimisht nevojat e klientit" si ndjekja e cilësisë së shërbimit, për t'u ofruar klientëve një gamë të plotë të zgjidhjeve të shërbimit. Të gjitha këto përpjekje kanë kontribuar në rritjen e shpejtë të kompania dhe klientët, dhe gjithashtu promovuan shumë zhvillimin e përbashkët. Ky është qëllimi dhe përgjegjësia e Rancho, dhe është angazhimi i vazhdueshëm i kompanisë ndaj klientëve.