EN
сите категории
Дома>за>Процес на КК

Што има ново

Процес на КК

КОК ПРОЦЕС НА РАНЧО САНТА ФЕ ДОМАШНА ТЕКСТИЛНА КОМПАНИЈА


Многу стандарди за управување со квалитет обезбедуваат заштитни мерки за корисниците на производи и услуги, но стандардизацијата исто така може да го направи животот на потрошувачите поедноставен. Производ или услуга заснована на меѓународен стандард ќе биде компатибилна со повеќе производи или услуги ширум светот, што го зголемува бројот на достапни избори низ целиот свет.

Нашиот КК може да се подели во две категории: КК за ткаенина и КК за готови производи.


СТАНДАРД КК

● Задоволување на барањата за квалитет на нашите клиенти

● Да се ​​осигуриме дека производите и услугите на клиентите се безбедни

● Усогласување со прописите

● Исполнување на целите на животната средина

● Заштита на производи од климатски или други неповолни услови

● Обезбедување дека внатрешните процеси се дефинирани и контролирани

图片 5图片 10

КК на клиентите за готови производи


Клиентот претпочиташе КК компанија назначи инспектори за квалитет во нашата фабрика. Нашата компанија исто така назначи квалитетен инспектор да ги координира, завршувајќи го целиот процес.


图片 8

КК на потрошувачите за ткаенина

● Ранчо извезува и ткаенина во странски земји.

● Инспекторот за квалитет ќе нацрта неколку ролни од најголемиот дел, отворајќи го и проверувајќи го квалитетот.
На крајот, секогаш имаме добар извештај за производите.

图片 9