EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Print gedhine

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598427637465547.jpg

Tirai Blok Warna - Langsir Langsung Semi Sheer polyester 8294 Langsir langsir

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: 8294
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 300pcs
Price: USD2-5 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan:  nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  300000-350000 pcs / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

Our print sheer fits for most windows and easy to install in seconds.These semi-sheer fits any types of decoration brightening up rooms with a luxurious and classic Look. Perfect addition to bedroom, nursery,living room and more.Add elegance to your windows; filter the glare from outside and let soft light and fresh air through window.


Detil Cepet:

 Tirai iki bisa menehi tampilan gaya lan kontemporer, sing ora mung nyedhiyakake privasi lan uga ngidini cahya srengenge sing alus mlebu ruangan, dekorasi sing sampurna kanggo omah, hotel lan restoran, lsp. Desain lan macem-macem warna sing unik cukup fungsi kanggo ruangan apa wae.


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

TEAR RESISTANT AND DURABLE SOFT FABRIC

100% BARU BARU

MESIN CUCI


Aplikasi:

Mesin Cuci Kadhemen, Siklus Ringan, Lan Dhewe. Aja Bleach. Tumbuk Garing Kurang, Copot Cepet, Aja Wesi. 


specifications:

PREMIUM FABRIC: 100% Great Quality Polyester. Perfect Amount of Sheer Texture Offer a Soft to Skin Touch. Looking beautiful and elegant, they are a basic no frills sheer curtain, just what you want.Fashion Curtain is very soft and environmentally friendly which with a natural flow to them--not at all stiff. Great for layering.


Kauntungan Kompetitif:

Kualitas paling apik lan layanan pelanggan sing apik. Produk kami nduweni kualitas standar paling dhuwur kanthi kepuasan 100% pelanggan


PANALITEN