EN
Kabeh Kategori
Omah>News

Apa New

News

Sugeng rawuh ing Canton Fair kaping 127

Wektu: 2020-09-07

2. Sesi kaping 127 Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Canton, bakal dianakake online saka 15 nganti 24 Juni.
The 127th Canton Fair will be on-line during  the epidemic, Zhejiang Rancho Santa Fe home textile co.,ltd will have on-line show for our new items from 15th June to 24th June,welcome to visit us.