EN
Kabeh Kategori
Omah>News

Apa New

News
  • Sugeng rawuh ing Canton Fair kaping 127
    Sugeng rawuh ing Canton Fair kaping 127
    2020-09-07

    2. Sesi kaping 127 Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Canton, bakal dianakake online saka 15 nganti 24 Juni.

  • Sugeng rawuh ing Canton Fair kaping 126
    Sugeng rawuh ing Canton Fair kaping 126
    2020-09-07

    Pameran Canton kaping 126 bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Guangzhou Pazhou wiwit tanggal 15 Oktober nganti 5 Mei

  • Zhejiang Rancho Santa Fe tekstil omah Co., Ltd.
    Zhejiang Rancho Santa Fe tekstil omah Co., Ltd.
    2020-08-07

    Perusahaan kasebut dununge ing Taman Perindustrian Shaoxing Paojiang, minangka kumpulan riset lan pangembangan, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan tekstil omah gedhe.