EN
Kabeh Kategori
Omah>FAQ

Apa New

FAQ
  • QA

    Apa kita bisa nggunakake desain lan logo, apa sampeyan bisa tetep rahasia?

    Ya, tetep njaga rahasia sampeyan minangka tanggung jawab kita.


  • QA

    Barang sing dadi barang utama lan apa pasar utama sampeyan?

    Kita apik ing sandiworo, sulaman / selimut / selimut bordir. Pasar utama kita yaiku USA, Australia, Eropa, Timur Tengah lan Afrika Selatan.


  • QA

    Sertifikat sing sampeyan duwe?

    Kita duwe BSCI, OEKO-TEX, yen sampeyan duwe syarat inspeksi, pls kontak karo kita.


  • QA

    Apa sampeyan bisa nawakake desaine?

    Ya, kita duwe tim desain kanggo ngladeni pelanggan sing beda-beda.


  • QA

    Apa MOQ barang sampeyan?

    Biasane saka 300-2000M / col miturut macem-macem barang, luwih becik priksa karo kita.


  • QA

    Apa sampeyan pabrik?

    Ya, kita pabrik.