EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598320749475936.jpg

Kain sulaman poliester Wave Point mewah kanggo kamar turu

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: 8669
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 300pcs
Price: USD3-10 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  300000-350000 pcs / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Wave Point embroidery design sheer curtain,100%polyester, customized size .

●100% Polyester

●These wave point embroidery designed curtains are made of 100% polyester and are imported.

●They can be hang by 8 grommets.

●These pretty curtains are unmatched in quality and design. These window panels create a warm atmosphere with beautiful light diffusion.

●The curtains come ready to use. They are machine washable and easy to care.

Jeneng Product Kain sulaman poliester Wave Point mewah kanggo kamar turu
Bahan Kain 100% Polyester
Size selaras
OEM / Potongan nampa
Wektu Sampling 7days
delivery Wektu Kain: 30-35 dina, Gorden: 50-60 dina.
packing Kain: gulung tikel kaping pindho ing tabung, gulung papat utawa gulung ing kertas kertas.
Gorden: 1 pcs utawa 2 pcs ing 1 tas PVC kanthi insert lan karton
Pengerjaan Grommet, lipit Prancis, saku rod, daur ulang, sabuk / tape, tape ndhelik, disesuaikan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

Mesin ngumbah adhem, siklus sing lembut, aja nyepetake, mudhun garing, lan zat besi ringan kaya sing dibutuhake. 


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

PREMIUM FABRIC: 100% Great Quality Polyester. Perfect Amount of  Sheer Texture Offer a Soft to Skin Touch. Looking beautiful and elegant, they are a basic no frills sheer curtain, just what you want


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN