EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598319627317726.jpg

Bordir poliester kembang mewah kanggo kamar sprei

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: 8652
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 300pcs
Price: USD3-10 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  300000-350000 pcs / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Floral pattern design sheer curtain,100%polyester, customized size .

● Poliester 100%

●Floral sheer voile curtains allow natural light in, making your room more spacious and at the same time protect your privacy

●These sheer window treatments are silky, soft, drapery and very pleasant to touch and gives an expensive look to any room

●Premium polyester door sheer panel is soft durable for long term use. Suitable for living room, bedroom or guest room

●Easy to care. Machine wash cold in gentle cycle and tumble dry low. No bleaching.

Jeneng Product Bordir poliester kembang mewah kanggo kamar sprei
Bahan Kain 100% Polyester
Size selaras
OEM / Potongan nampa
Wektu Sampling 7days
delivery Wektu Kain: 30-35 dina, Gorden: 50-60 dina.
packing Kain: gulung tikel kaping pindho ing tabung, gulung papat utawa gulung ing kertas kertas.
Gorden: 1 pcs utawa 2 pcs ing 1 tas PVC kanthi insert lan karton
Pengerjaan Grommet, lipit Prancis, saku rod, daur ulang, sabuk / tape, tape ndhelik, disesuaikan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

Mesin ngumbah adhem, siklus sing lembut, aja nyepetake, mudhun garing, lan zat besi ringan kaya sing dibutuhake. 


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK PREMIUM: Polyester Kualitas 100% Gedhe. Jumlah Tekstur Langsung sing Sampurna Menehi Sentuhan Kulit sing Apik. Katon ayu lan elegan, iku langsir tanpa embel-embel dhasar, kaya sing dikarepake


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah 


PANALITEN