EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598319057240416.jpg

Bordir balon poliester gaya Eropa mewah kanggo kamar bocah

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: 8484
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 300pcs
Price: USD3-10 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  300000-350000 pcs / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Balloon pattern design sheer curtain,100%polyester, customized size .

●Curtains are made of 100% percent high quality polyester fabric and will perfectly drape and mingle with any window. Each panel has 8 stainless silver grommets measuring 1.6-inch in inner diameter each.

●Our voile curtains are designed to filter light and let it come through the windows to enlighten the room. White sheer curtains provide a cozy and soft atmosphere to your decoration.

●Wide choice with various sizes available. Ideal for decorating kitchen, living room, bedroom, guest room, nursery rooms, and kids’ bedroom.

●Do not bleach and do not tumble dry, warm iron. Do not use fabric softener to protect the fabric.

Jeneng Product Bordir balon poliester gaya Eropa mewah kanggo kamar bocah
Bahan Kain 100% Polyester
Size selaras
OEM / Potongan nampa
Wektu Sampling 7days
delivery Wektu Kain: 30-35 dina, Gorden: 50-60 dina.
packing Kain: gulung tikel kaping pindho ing tabung, gulung papat utawa gulung ing kertas kertas.
Gorden: 1 pcs utawa 2 pcs ing 1 tas PVC kanthi insert lan karton
Pengerjaan Grommet, lipit Prancis, saku rod, daur ulang, sabuk / tape, tape ndhelik, disesuaikan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

Mesin ngumbah adhem, siklus sing lembut, aja nyepetake, mudhun garing, lan zat besi ringan kaya sing dibutuhake. 


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK PREMIUM: Polyester Kualitas 100% Gedhe. Jumlah Tekstur Langsung sing Sampurna Menehi Sentuhan Kulit sing Apik. Katon ayu lan elegan, iku langsir tanpa embel-embel dhasar, kaya sing dikarepake


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN