EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598321255439398.jpg

Desain bordir Daun modis kanggo ruang tamu

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: 8685
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 300pcs
Price: USD3-10 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  300000-350000 pcs / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

● Tirai gelombang sulaman desain Wave Point, ukuran 100% poliester.

●Superb Material: Grade a Semi Sheer Fabric With Good Sewing Condition, Refined and Soft to the Touch.

●UNIQUE DESIGN: Embroidered semi sheer drapes with simple elegance and a subtle but lovely nest pattern add style and elegance to your room, make a pretty soft and modern look to your windows.

●LIGHT FILTERING: These leaf embroidery sheer curtains give a light, romantic and airy look to a room by allowing soft sunlight to flow through while providing some privacy.

●SERVE WELL: Available in variety sizes and colors, suitable for bedroom, living room, dining room, infant room, kids room, nursery, office, hotel or other public place. 

●EASY INSTALL&CARE: 3” rod pocket is easy to hang with a standard or decorative curtain rod. Machine washable in cold water, gentle cycle, tumble dry. Cool iron if needed.

Jeneng Product Desain bordir Daun modis kanggo ruang tamu      
Bahan Kain 100% Polyester
Size selaras
OEM / Potongan nampa
Wektu Sampling 7days
delivery Wektu Kain: 30-35 dina, Gorden: 50-60 dina.
packing Kain: gulung tikel kaping pindho ing tabung, gulung papat utawa gulung ing kertas kertas.
Gorden: 1 pcs utawa 2 pcs ing 1 tas PVC kanthi insert lan karton
Pengerjaan Grommet, lipit Prancis, saku rod, daur ulang, sabuk / tape, tape ndhelik, disesuaikan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

Mesin ngumbah adhem, siklus sing lembut, aja nyepetake, mudhun garing, lan zat besi ringan kaya sing dibutuhake. 


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK PREMIUM: Polyester Kualitas 100% Gedhe. Jumlah Tekstur Langsung sing Sampurna Menehi Sentuhan Kulit sing Apik. Katon ayu lan elegan, iku langsir tanpa embel-embel dhasar, kaya sing dikarepake


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN