EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598260557584315.jpg

Wave Pola Hotel Koleksi Selimut Cover Set Stitch Kemewahan Set

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: G2038
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD10-30 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●The invisible zipper helps you insert and remove your duvet very easily.Pillowcases with envelope closure.Four corner ties will help keep your duvet in place,It has great soft and neat touch , great gifts for families and friends.

●Feature:This texture duvet cover set create a tailored hotel look in your bedroom.bring you the experience of hotel luxury in the comfort of your own home.with blue band stitched on the solid white duvet cover set , make the plain style more vivid and contemporary.the sumptuously soft bedding creates an inviting and cozy setting to drift asleep in.

●Washing instruction:Machine washable,tumble dry on low heat,ironing not required.

● Sampeyan ora mung bisa tuku Set Cover Duvet nanging uga set comforter. Kain bisa 100% katun utawa TC utawa microfiber. Sekawan sudhut ing njero hubungan kanggo ngamanake insert, penutupan tombol. 

The set does not include the insert, and you can use a down or down alternative comforter in the duvet cover.

 Jeneng Product Wave Pattern Hotel Collection Duvet Cover Set
Stitch Luxury Bedding Sets
Bahan Kain selaras
Size Twin'Full'Queen'King'Super King
Sample dudu dhukungan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN