EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598253469591981.jpg

Luxurious White Duvet Cover with Zipper & Corner Ties

Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:RANCHO
Panggil Model:F29069
Certification:BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity:100set
Price:USD10-30 / SET
Details Packaging:BAG PVC
Wektu Pesenan:nunggu
Syarat-syarat pembayaran:TT
Sumber Kabisan: 55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Embroidered band with rows of pleating for textured appeal

●Simply slip the duvet cover over the down comforter / duvet insert, and use the corner ties and hidden button enclosure to hold the insert securely in place

●Nice Experience,Easy to Care & Clean-, it is Comfortable, Breathable, Soft and Hypoallergenic Duvet Covet Sets,Machine-Washable,Anti-Fade, Anti-Wrinkle, Anti-Shrink and Stain Resistant!

 Jeneng ProductLuxurious & Hypoallergenic Pintuck Decorative Putih with Zipper Closure  
Bahan Kainselaras
SizeTwin'Full'Queen'King'Super King
Sampledudu dhukungan
Cara PengirimanFedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN