EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598251562628208.jpg

Dekorasi Hias Pintuck Mewah & Hypoallergenic kanthi Tutup Zipper

Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:RANCHO
Panggil Model:F29049
Certification:BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity:100set
Price:USD10-30 / SET
Details Packaging:BAG PVC
Wektu Pesenan:nunggu
Syarat-syarat pembayaran:TT
Sumber Kabisan: 55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●DUVET COVER WITH ZIPPER CLOSURE - The pinch pleated duvet cover features a hidden hassle-free zipper closure, easy to get your comforter in and out of this cover.

●LUXURIOUS PINCH PLEATED DESIGN - Luxurious pleated design features pinch Style pleating technique. This gorgeous pinch pleat looks very elegant. It is a simple and sophisticated way to enhance any bedroom's look.

●SOFT AND COMFORTABLE - The pintuck duvet cover crafted from 100% super soft microfiber material that will help keep you warm and comfortable year round. This pintuck duvet cover is designed for ALL-SEASON use.

● Pengalaman sing Apik, Gampang dirawat & Dibersih-, Nyenengake, Bernapas, Soft lan Hypoallergenic Covet Covet, Mesin-Bisa dicuci, Anti-Fade, Anti-Wrinkle, Anti-Shrink lan Resistant Resistant!

 Jeneng ProductDekorasi Pintuck Mewah & Hypoallergenic Putih kanthi Zipper Closure  
Bahan Kainselaras
SizeTwin'Full'Queen'King'Super King
Sampledudu dhukungan
Cara PengirimanFedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN