EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598248516547203.jpg

Pola Bunga Botani Set Komplor Dicetak Kain Katun 100%

Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:RANCHO
Panggil Model:F29047
Certification:BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity:100set
Price:USD10-30 / SET
Details Packaging:BAG PVC
Wektu Pesenan:nunggu
Syarat-syarat pembayaran:TT
Sumber Kabisan: 55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

● Desain: Cetak pola kembang botani sing elegan. Hadiah modern sing gampang kanggo para remaja, bocah lanang-wadon, pria utawa wanita.

● Pengalaman sing Apik, Gampang dirawat & Dibersih-, Nyenengake, Bernapas, Soft lan Hypoallergenic Covet Covet, Mesin-Bisa dicuci, Anti-Fade, Anti-Wrinkle, Anti-Shrink lan Resistant Resistant!

● Desain zipper & Pojok Desain-desain zipper sing ringkes kanthi zipper kualitas tahan lama. 4 Ikatan sudhut ing pojok tutup selimut njaga Comforter ing papane

 Jeneng ProductPola Kembang Botani Dicithak Set comforter 100% Cotton Fabric   
Bahan Kainselaras
SizeTwin'Full'Queen'King'Super King
Sampledudu dhukungan
Cara PengirimanFedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN