EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598248032225758.jpg

Pola Bunga Botani Set Komplor Dicetak Kain Katun 100%

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: F29047-1
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD10-30 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Design:Elegant botanical floral pattern print. Simple modern gift for teens, boys, girls, men or women.

● Pengalaman sing Apik, Gampang dirawat & Dibersih-, Nyenengake, Bernapas, Soft lan Hypoallergenic Covet Covet, Mesin-Bisa dicuci, Anti-Fade, Anti-Wrinkle, Anti-Shrink lan Resistant Resistant!

● Set ora kalebu insert, lan sampeyan bisa nggunakake comforter alternatif mudhun utawa mudhun ing tutup duvet.

 Jeneng Product Botanical Flowers Pattern Printed Set comforter 100% Cotton Fabric   
Bahan Kain selaras
Size Twin'Full'Queen'King'Super King
Sample dudu dhukungan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah


PANALITEN