EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Sprei sulaman

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598246994499852.jpg

Sprei warni segitiga warna Bohemian, sprei bordir

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: F29045
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD10-30 / SET
Details Packaging: BAG PVC
Wektu Pesenan: nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan:  55000-65000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

●Five-color embroidery with rows of pleating for textured appeal

● Mesin bisa dicuci supaya gampang dirawat

● Cukup tutup tutup selimut ing sisih ndhuwur comforter / duvet, banjur gunakake hubungan pojok lan kandhang tombol sing didhelikake supaya sisipan kasebut aman.

● Sampeyan ora mung bisa tuku Set Cover Duvet nanging uga set comforter. Kain bisa 100% katun utawa TC utawa microfiber. Sekawan sudhut ing njero hubungan kanggo ngamanake insert, penutupan tombol. 

● Set ora kalebu insert, lan sampeyan bisa nggunakake comforter alternatif mudhun utawa mudhun ing tutup duvet.

● DECORASI DESIGN EXQUISITE. Pola geometri maju gaya sing apik yaiku lapisan kontemporer sing tentrem lan sampurna sing dibutuhake ing amben sampeyan. Kita nggunakake teknologi pencetakan digital paling canggih. Yen dibandhingake karo pencetakan tradisional, pola kasebut luwih alus, jelas, lan warnane luwih cerah lan luwih gayeng. Proses pencetakan lan pencelupan canggih nggawe tahan cepet warna, luntur, lan tahan nyusut. Paling apik lan sampurna kanggo nyegerake kamar turu.

 Jeneng Product Sprei warni segitiga warna Bohemian, sprei bordir
Bahan Kain selaras
Size Twin'Full'Queen'King'Super King
Sample dudu dhukungan
Cara Pengiriman FedEx, DHL, TNT, UPS, EMS kanggo conto utawa barang sing sithik.
Pangiriman laut, Kiriman udhara kanthi akeh.

Detil Cepet:

teknologi bordir canggih lan pengerjaan sing alus nggawe pola luwih jelas lan elegan


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Aplikasi:

Pandhuan Perawatan: SEJUK CUCIAN MESIN, SIKLET GENTLE, LAN Pisah. ORA NGOMPOK. SEDULUR KERING KECIL, NGANGGO PROMPI. ORA WESI WESI. Yen ora ana obah gratis ing umbah-umbah utawa pangatusan, NGGUNAKAN CUCI KOMERSI / KERAS.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Pabrik 1.16 taun & Jaminan Mutu 

2. Sertifikasi Profesional Internasional

3. Desain & Kustomisasi produk rampung

4. On Wektu Pengiriman & layanan purna jual sing apik banget

5. Lingkungan Ramah 


PANALITEN