EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai cemeng

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598425735827940.jpg

Tirai Peteng Terisolasi Thermal Kamar Tidur Biru Navy

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: Navy
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 500PC / WARNA
Price: USD4-12 / PC
Details Packaging: PVC
Wektu Pesenan: 50 HARI
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 300000-350000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

GREAT EFFECT & PREMIUN QUANLITY – .The fabric itself is one of the most popular material worldwide. With the elegant look, it gives cozy and comfortable atmosphere to room. Material is 100% polyester, it can impede 85%-93% light and UV ray. It can give a calm ambience to the room and creat the perfect sleeping environment with these sumptuous and functional blackout curtains.


Detil Cepet:

BLOCKING LIGHT & INSULASI THERMAL TERBAIK – yaiku tirai cemeng utawa langsir sing surup. Bobot kain saka 200gsm nganti 320gsm. Dheweke alus banget lan nyenengake disentuh. Tambahan sampurna kanggo kamar turu, ruang tamu, kamar bocah-bocah lan liya-liyane. Materi sing dipilih kanthi kualitas, tanpa hem sing ora rata, lan kontrol kualitas sing ketat kanggo pengalaman produk sing luwih apik. Minangka asil tenaga kerja, tirai bisa nyuda swara 10-15%. Sampeyan ora bakal nggawa swara lan wisel swara saka tanggane. Pancen apik banget kanggo turu, utamane kanggo bayi.


Description:

DESORASI FANTASTIK

PAMENAN NOISE

SAVING ENERGI

INSULASI THERMAL

Proteksi EKONOMI


Aplikasi:

100% poliester. Bahan lan warna sing padha bali kaya ing ngarep. Mesin bisa dicuci ing sangisoré 30 derajat. Bebas bae kanggo ngubungi kami yen sampeyan duwe pitakon liyane.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

KANGGO KANGGO KANGGO

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Crafted from 100% premium quality Super Soft fabric (Polyester, Imported). Pencil pleat blackout curtains are durable and pleasant to touch. Block out 85-95% sunlight and UV rays (Dark colour works better) with no lining thanks to the triple weave technology. Light shade & noise reducing for privacy and undisturbed sleep. Reduce noises in a degree.When stay with family members, curtains will give personal space and protect privacy.


PANALITEN