EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai cemeng

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598423881289525.jpg

Penting Perawatan Jendhela Solid Ireng Langsir kita

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: BLACK
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 500PC / WARNA
Price: USD4-12 / PC
Details Packaging: PVC
Wektu Pesenan: 50 HARI
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 300000-350000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

VARIANT COLORS & PREMIUN QUANLITY – This blackout curtain is available for various color or multiple color combinations. Customers can choose color and joint spot freely. The fabric itself is one of the most popular material worldwide. With the elegant look, it gives cozy and comfortable atmosphere to room.Or only plain is also variable. Material is 100% polyester, it can impede 85%-93% light and UV ray. 


Detil Cepet:

BLOCKING LIGHT & INSULASI THERMAL TERBAIK – yaiku tirai cemeng utawa langsir sing surup. Bobot kain saka 200gsm nganti 320gsm. Tirai pemadaman eyelet termal bakal ora padhang lan adhem nalika musim panas lan ngirit biaya panas nalika hawa adhem nalika musim salju. Materi sing dipilih kanthi kualitas, ora ana hem sing ora rata, lan kontrol kualitas sing ketat kanggo pengalaman produk sing luwih apik.


Description:

RUANG peteng

PAMENAN NOISE

SAVING ENERGI

Proteksi EKONOMI


Aplikasi:

Mesin bisa dicuci Siklus sing lembut, wesi anget. Aja gawe putih, Aja garing. Yen ana kerut, wong mung kudu digantung sawetara utawa nyetrika nalika suhu anget, kisut bakal mboko sithik.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Kain Teknologi Blackout Triple Weave kita minangka bahan sing entheng lan mili kanthi lapisan ndhelik khusus sing mblokir cahya kanggo turu sing lena. Dadi bisa njamin manawa masarakat ora bakal diganggu dening jagad njaba. Dheweke bakal mandhegani jagad njaba kanggo ngubengi wektu pribadi.


PANALITEN