EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Curtain>Tirai cemeng

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598422522517820.jpg

Dekorasi Kamar Baldr Baby Pink Pink 8282 Langsir Ireng

Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:RANCHO
Panggil Model:8282
Certification:BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity:500PC / WARNA
Price:USD4-12 / PC
Details Packaging:PVC
Wektu Pesenan:50 HARI
Syarat-syarat pembayaran:TT
Sumber Kabisan:300000-350000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

KAMAMPU BLACKOUT BAIK & PRINTING CANTIK - Tirai blackout iki kasedhiya kanggo macem-macem kombinasi warna utawa pirang-pirang warna. Pelanggan bisa milih warna lan titik gabungan kanthi bebas. Kain kasebut minangka salah sawijining bahan sing paling populer ing saindenging jagad. Ngadopsi teknologi semi-serat triple ditenun lan ultraviolet, bisa nyuda sinar srengenge lan sinar UV (warna peteng bisa digunakake luwih apik), uga swara, ngimbangi suhu ruangan kanthi ngisolasi hawa panas lan hawa anyep musim panas, sauntara nglindhungi privasi


Detil Cepet:

PENGGUNAAN LANCAR & GOLEK ROOM - tirai gorden ireng cocok kanggo ruang tamu / kamar turu / kamar bocah minangka tirai fungsional. Kajaba iku, bahan sing padha ing sisih lan ing warna sing padhet bakal nambah elegan ing omah. 100% Polyester, digawe saka kain tenunan triple; ora liner kaku; kanthi elegan bingkai windows kanthi drape canggih.  


Description:

FABRIK LEMBUT LAN Kandel

SAVING ENERGI

GRATIS WRINKLR

Kontrol SUHU

SIZE lan WARNA MULTIPLE

Proteksi EKONOMI


Aplikasi:

Mesin sing bisa dicuci, Setrika kanthi suhu sithik. Digawe ing pabrik OEKO-TEX Standard 100, njamin tekstil bisa memenuhi standar keamanan lan lingkungan sing dhuwur.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI


Kauntungan Kompetitif:

Kain Teknologi Blackout Triple Weave kita minangka bahan sing entheng lan mili kanthi lapisan ndhelik khusus sing mblokir cahya kanggo turu sing lena. Ora ana lapisan utawa formaldehida ing langsir kita. Ora gawe piala kanggo kesehatan, utamane kanggo bayi. Coba gampang tuku.


PANALITEN