EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Bedspread

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598339856842756.jpg

Pola Jalur Microfiber Lembut Ultra lembar seprei HF29031

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: HF29031
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD8-15 / SET
Details Packaging: PVC BAG W
Wektu Pesenan:  nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 70000-75000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

LUXURIOUS STYLE & GOOD QUALITY – The Bedspread consists with ocean elements, Using different kinds of blue to add mysterious factors into the room which make room nice and eye catching.Lightweight yet cozy, an embossed coverlet is a great all-year-round blanket that’s easy to care for and machine-washable. The bedspread can be use for daily use or an Special occasion. Decorative embossed stitching adds an effortlessly classic look, instantly. This premium quality luxury bedding set is the perfect accent to bedroom or guest room. 


Detil Cepet:

Pola & WARNA & FUNGSI GEOMETRIK LEMBUT CANTIK - NGALAMI turu sing paling nyenengake lan mewah kanthi koleksi pola geometris sprei quilted sing apik banget. Nduwe tampilan monokromatik sing ringkih lan nggawa elemen detail lan canggih ing ruangan..Sembar sepre cukup entheng kanggo digunakake ing cuaca sing luwih anget, nanging uga nduwe tampilan nalika wengi sing adhem.


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

EXTRA SOFT FINISH

GAYA KANGGO DIPUNCI CANTIK

DESAIN KANGGO MATA

SELESA ING DESA APIK


Aplikasi:

This coverlet is extremely easy to care for. It is Machine washable in cold water with similar colors. Tumble dry on low heat. Do not bleach – No Fade – No Shrink!! Constructed to last very long if maintained properly.Made of soft, supple 100% microfiber with a thin but dense cotton fill, this bedspread is light enough to be used in warmer weather but also endures its own on a cold night.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

SUPER LEMBUT LAN SELESA

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI

awet


Kauntungan Kompetitif:

Kualitas paling apik lan layanan pelanggan sing apik. Produk kami nduweni kualitas standar paling dhuwur kanthi kepuasan pelanggan 100%. Perawatan sing gampang lan ramah kulit.


PANALITEN