EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Bedspread

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598333899351165.jpg

Sprei kembang floss warna abu-abu HF29016

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: HF29016
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD8-15 / SET
Details Packaging: PVC BAG W
Wektu Pesenan:  nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 70000-75000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

VERSATILE & LIGHTWEIGHT – Crafted using premium buttery poly velvet in the front and soft microfiber in the back for those cozy fall and winter nights. Provide ultimate lightweight and fabulous sleeping comfort with reversible user-friendly quilt design - Versatile usages as bedspread or coverlet to provide warmth and softness 


Detil Cepet:

DESAIN & WARNA LAVISH –100% mikrofiber kanggo kelembutan tahan lama lan istirahat pungkasan kanthi tahan luntur & noda luwih apik tinimbang katun - Coverlet Hypoallergenic bakal njaga awak tetep seger. Nduwe tampilan monokromatik sing ringkih lan nggawa elemen detail lan canggih ing ruangan..Sembar sepre cukup entheng kanggo digunakake ing cuaca sing luwih anget, nanging uga nduwe tampilan nalika wengi sing adhem.


Description:

PILIHAN MICROFIBER PREMIUM

GAYA KANGGO DIPUNCI CANTIK

SELESA ING DESA APIK

DESAIN sing bisa dibuktekake

CAHAYA & LEMBUT


Aplikasi:

Set sampul iki gampang banget dirawat. Bisa dicuci nganggo mesin ing banyu adhem kanthi warna sing padha. Tumbuh garing ing geni cilik. Aja pemutih - Ora Pudar - Ora Nyusut !! Dibangun supaya dawa banget yen dikelola kanthi bener.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

SUPER LEMBUT LAN SELESA

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI

awet


Kauntungan Kompetitif:

Kualitas paling apik lan layanan pelanggan sing apik. Produk kami nduweni kualitas standar paling dhuwur kanthi kepuasan pelanggan 100%. Perawatan sing gampang lan ramah kulit. Ranjang amben kita minangka pilihan sing paling apik kanggo nambah amben saka fungsi nganti apik.


PANALITEN