EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Bedspread

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598333189122406.jpg

Beds nyebar-HF29015 gosok kain rambut kanthi tatapan garis klasik

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: HF29015
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD8-15 / SET
Details Packaging: PVC BAG W
Wektu Pesenan:  nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 70000-75000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

PERFECT HOME DECORATION –  a perfect choice for homeowners with sophisticated tastes in decoration - Exquisite printed pattern reveals the beauty of traditional glamour for coverlet with a superior appearance to embellish your room. Decorative embossed stitching adds an effortlessly classic look, instantly. This premium quality bedspread is the perfect accent to bedroom or guest room. 


Detil Cepet:

DESAIN & WARNA & FUNGSI LAVISH - Piranti serbaguna lan tanpa wates iki kasedhiya ing 3 warna musiman sing dipilih kanthi desain horisontal kontemporer sing meh ora ana wektu lan bisa digunakake ing kamar turu, ruang tamu, asrama utawa kamar tamu. Nduwe tampilan monokromatik sing ringkih lan nggawa elemen detail lan canggih ing ruangan..Sembar sepre cukup entheng kanggo digunakake ing cuaca sing luwih anget, nanging uga nduwe tampilan nalika wengi sing adhem.


Description:

FABRIK KUALITAS SUPERIOR

GAYA KANGGO DIPUNCI CANTIK

AMBEGAN

RESISTAN KECIL

SELESA ING DESA APIK


Aplikasi:

Set sampul iki gampang banget dirawat. Bisa dicuci nganggo mesin ing banyu adhem kanthi warna sing padha. Tumbuh garing ing geni cilik. Aja pemutih - Ora Pudar - Ora Nyusut !! Dibangun supaya dawa banget yen dikelola kanthi bener.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

SUPER LEMBUT LAN SELESA

Bobot Cahya lan TARI

Gampang dirawat 

CLOSE FITTING


Kauntungan Kompetitif:

Kualitas paling apik lan layanan pelanggan sing apik. Produk kami nduweni kualitas standar paling dhuwur kanthi kepuasan pelanggan 100%. Perawatan sing gampang lan ramah kulit.


PANALITEN