EN
Kabeh Kategori
Omah>Products>Bedding>Bedspread

Apa New

kategori Product
  • https://www.chinarancho.com/upload/product/1598332844447680.jpg

Beds nyebar-HF29011 kanthi sulaman tali antik

Panggonan Asal: CHINA
Jeneng Brand: RANCHO
Panggil Model: HF29011
Certification: BSCI, OEKO-TEX
Minimal Order Quantity: 100set
Price: USD8-15 / SET
Details Packaging: PVC BAG W
Wektu Pesenan:  nunggu
Syarat-syarat pembayaran: TT
Sumber Kabisan: 70000-75000set / wulan


Hubungi kita

  • Product Description
  • PANALITEN
Product Description

Spesifikasi:

PREMIUM QUALITY FABRIC – This fabulously soft bedspread is expertly designed and manufactured from high-quality, durable material to gently rest against and caress skin as settling down to a restful and restorative night’s sleep each and every night. Decorative embossed stitching adds an effortlessly classic look, instantly. This premium quality luxury bedding set is the perfect accent to bedroom or guest room. 


Detil Cepet:

DESAIN & WARNA & FUNGSI LAVISH - Piranti serbaguna lan tanpa wates iki kasedhiya ing 3 warna musiman sing dipilih kanthi desain horisontal kontemporer sing meh ora ana wektu lan bisa digunakake ing kamar turu, ruang tamu, asrama utawa kamar tamu. Nduwe tampilan monokromatik sing ringkih lan nggawa elemen detail lan canggih ing ruangan..Sembar sepre cukup entheng kanggo digunakake ing cuaca sing luwih anget, nanging uga nduwe tampilan nalika wengi sing adhem.


Description:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

GAYA KANGGO DIPUNCI CANTIK

MESIN CUCI

BEDSPREAD PREMIUM ALL-SEASON


Aplikasi:

Set sampul iki gampang banget dirawat. Bisa dicuci nganggo mesin ing banyu adhem kanthi warna sing padha. Tumbuh garing ing geni cilik. Aja pemutih - Ora Pudar - Ora Nyusut !! Dibangun supaya dawa banget yen dikelola kanthi bener. Sampurna kanggo bocah sing duwe kewan ingon-ingon lan bocah, noda kain lan rambut pet ora nemplek. Bahan berkualitas tinggi yaiku pil lan tahan luntur, ora suda nalika dicuci.


specifications:

FABRIK KUALITAS PREMIUM

SUPER LEMBUT LAN SELESA

DESAIN & WARNA LAVISH

MESIN CUCI

awet


Kauntungan Kompetitif:

Kualitas paling apik lan layanan pelanggan sing apik. Produk kami nduweni kualitas standar paling dhuwur kanthi kepuasan pelanggan 100%. Perawatan sing gampang lan ramah kulit. Bahan cuci sing gampang nggawe nganyari amben sing apik, gampang dirawat kanthi gampang lan tanpa repot kanthi nyaman lan nyaman ing omah.


PANALITEN